NYUGTATÓ, HIDRATÁLÓ KUTYASAMPON

Ez a szupergazdag sampon panthenollal, aloe géllel és kamilla kivonattal táplálja és értékes hatóanyagokkal tölti fel a száraz és fakó színu bundát. Bolhagátló szerekkel kezelt kutya esetében is alkalmazható. Vízben jól oldódik.

Alkalmazás: Masszírozza be a nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Használjon egy nedves szivacsot, vagy törloruhát a pofa részen. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Ismételje meg a még erosebb tisztítás vagy az illatosabb bunda érdekében. Eloször szárítsa meg "törölközõ nedvesre", majd a további szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPCMS500 473,2ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


ZABPEHELY KUTYASAMPON, ÉRZÉKENY BÕRRE

Ez a sampon speciálisan a száraz, hámló, érzékeny borre készült. Tiszta zabkivonatot, aloe gélt és mandula olajat tartalmaz. Bolhagátló szerekkel kezelt kutya esetében is használható. Vízben jól oldódik.

Alkalmazás: Masszírozza be a nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Használjon egy nedves szivacsot, vagy törloruhát a pofa részen. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Ismételje meg a még erosebb tisztítás vagy az illatosabb bunda érdekében. Eloször szárítsa meg "törölközo nedvesre", majd a szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Extra kondícionálás érdekében ezután alkalmazza a Zabpehely Kondícionáló Spray-t. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPOMS500, JPOMSL 473,2 és 946ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft és 3.990,- Ft


SZUPERFÉNY - KUTYASAMPON

Ez a sampon világos és sötét szorû kutyák számára egyaránt alkalmas. Tiszta zabkivonatot, aloe gélt, panthenolt és mandula olajat tartalmaz. Alaposan tisztít, könnyen kiöblítheto, a bunda csillogóan tiszta és fényes lesz. Bolhagátló szerekkel kezelt kutya esetében is alkalmazható. Vízben jól oldódik.

Alkalmazás: Masszírozza be a nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Használjon egy nedves szivacsot, vagy törloruhát a pofa részen. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Ismételje meg a még erosebb tisztítás vagy az illatosabb bunda érdekében. Eloször szárítsa meg "törölközo nedvesre", majd a további szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Extra kondicionálás érdekében ezután alkalmazza a Zabpehely Kondícionáló-t. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPSBS500 473,2ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


KÖLYÖKKUTYA ÉS KÖLYÖKMACSKA, KÖNNYMENTES SAMPON

Kölyökkutyák és kölyökmacskák érzékeny borének ideális samponja. Exkluzív gyógynövény összetevoi segítségével kitunoen kondicionált és fényes szort eredményez. Alaposan tisztít, könnyen kiöblítheto.

Alkalmazás: Masszírozza be a nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Használjon egy nedves szivacsot, vagy törloruhát a pofa részen. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Ismételje meg a még erosebb tisztítás vagy az illatosabb bunda érdekében. Eloször szárítsa meg "törölközo nedvesre", majd a további szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPTLS500 473,2ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


TEAFÁS ÁPOLÓ KUTYASAMPON

Ez a sampon különösen a bolhák, az atkák és egyéb csípos rovarok (környezetre ártalmatlan távoltartásában segít. A természetes Ausztrál teafa olaj amelyet tiszta zabkivonat, aloe gél eucaliptus levél és mandula olaj egészít ki - segít az irritált bõr megnyugtatásában. Alaposan tisztít, könnyen kiöblítheto. DEET-t (N,N-Diethyl-meta-toluamide), pyrethrineket, szintetikus pyrethroidokat vagy permethrint nem tartalmaz.

Alkalmazás: Masszírozza be a nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Használjon egy nedves szivacsot, vagy törloruhát a pofa részen. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Ismételje meg a még erosebb tisztítás vagy az illatosabb bunda érdekében. Eloször szárítsa meg "törölközo nedvesre", majd a további szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol, Teafa és Eucaliptus levél kivonat. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPTTS500 473,2ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


VÍZMENTES HABSAMPON KUTYÁK ÉS MACSKÁK RÉSZÉRE

Sûrû, gazdag hab, exluzív gyógynövény összetevokkel. Hatékonyan tisztítja és felfrissíti a kutyák, illetve a macskák bundáját. Öblítést nem igényel, kitunoen alkalmazható a hideg idoszakokban, vagy olyan állatokon, akik nem szeretik a vizes fürdot.

Alkalmazás: Masszírozza be a száraz bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Dolgozza végig a felhabosított sampont a farok irányába. A szárítás alatt kefével és fésûvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPWDS250 250ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


ZABPEHELY KONDÍCIONÁLÓ, KUTYÁKNAK

Ez a növényi kivonatokban gazdag speciális kondícionáló hidratálja és revitalizálja a bundát, valamint selymes fényt ad. Segíti a nedvesen és szárazon történo fésülést, és elosegíti a bunda kezelhetoségét. A legnehezebb csomósodást is könnyen kifésülhetové teszi.

Alkalmazás: Masszírozza be a tiszta, nedves bundába, elkerülve a fül és a szem környékét. Öblítse le alaposan hideg, tiszta vízzel. Eloször szárítsa meg "törölközo nedvesre", majd a további szárítás alatt kefével és fésuvel addig fésülje, amíg a bunda tökéletesen meg nem szárad. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, E vitamin, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPOMC500 473,2ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


AZONNALI GUBANCOLÓDÁST GÁTLÓ SPRAY, KUTYÁKNAK

Különleges összetevoinek és növényi hatóanyagainak köszönhetoen ez a rajtahagyható spray mélyen bejut a bundába, és hatékonyan segíti az összegubancolódott szor kifésülését. Tökéletes két nagyobb ápolás között is. Bolhaellenes szerekkel kezelt kutyák esetében is használható. Vízben jól oldódik.

Alkalmazás: Permetezze a nedves vagy a száraz bundára, kefével fésülje át, az egyenletes elosztást biztosítva. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPIDS250 236,6ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


ZABPEHELY KONDÍCIONÁLÓ FÉNYSPRAY, KUTYÁKNAK

Hidratáló és magas fényt adó, rajtahagyható spray, különleges növényi összetevokkel. Revitalizálja a bort és a bundát, valamint hatékonyan segíti az összegubancolódott szor kifésülését. A száraz, fakó bundát rendkívül fényessé teszi. Tökéletes két nagyobb ápolás között is. Bolhaellenes szerekkel kezelt kutyák esetében is használható. Vízben jól oldódik.

Alkalmazás: RÁZZA FEL ALAPOSAN! Permetezze a nedves vagy a száraz bundára, kefével fésülje át, az egyenletes elosztást biztosítva. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, Hidrolizált zab és Kamilla kivonat, Mandula olaj, Panthenol. Kíméletes összetételének és pH (7,4) értékének köszönhetoen hetente használható.

JPOCS250 236,6ml Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft

TELJES TEST ÉS MANCS, NEDVES TÖRLOKENDO, HÁZI KEDVENCEKNEK

Ez az elore nedvesített törlokendo speciálisan a házi kedvencek tisztítására lett kifejlesztve. Szabadtéri játék után vagy egy gyors áttörlésre is kitunoen használható. Segít a hulló szorszálak eltávolításában. Az Aloe kivonat nedvesíti az állatok mancsát.

Alkalmazás: Masszírozó mozdulatokkal törölje át az állat bundáját, elkerülve a fül és a szem környékét. Használja naponta, két fürdetés között, a legjobb eredmény érdekében. Aktív hatóanyagok: Aloe juice.

JPWFB 45db Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


FÜL ÉS SZEM, NEDVES TÖRLOKENDO, HÁZI KEDVENCEKNEK

Ez az elore nedvesített, Aloe kivonatot és a baktériumok szaporodását gátló anyagokat tartalmazó törlokendo speciálisan a házi kedvencek fül és szem tisztítására lett kifejlesztve. Segít megelozni a baktériumok által okozható gyulladást és a kellemetlen szagok képzodését. Illatanyagot nem tartalmaz.

Alkalmazás: Lágyan törölje át a szem és a fül külso határvonalát. Használja naponta, két fürdetés között, a legjobb eredmény érdekében. Aktív hatóanyagok: Aloe juice, baktériumok szaporodását gátló anyagok.

JPWEE 45db Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft


FOG ÉS ÍNY, NEDVES TÖRLÕKENDÕ, HÁZI KEDVENCEKNEK

Ez az elore nedvesített, a baktériumok szaporodását gátló anyagot tartalmazó törlõkendõ speciálisan a házi kedvencek fog és íny tisztítására lett kifejlesztve. Segít megelozni a baktériumok által okozott rossz leheletet.

Alkalmazás: Masszírozva törölje át a fogakat és az ínyt. Használja naponta, a megfelelõ szájhigiéniás állapot elérése érdekében. Aktív hatóanyagok: Phenoxyethanol (baktériumok szaporodását gátló anyag), Na-bikarbonát.

JPWTG 45db Jav. fogy. ár: 2.990,- Ft